Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

  • Ena najbolj priljubljenih televizijskih oddaj, televizijskih oddaj na ruski televiziji quot; Naj rečejo quot; in enega najbolj priljubljenih TV voditeljev Andreja Malahova.

    Dejansko lahko napišete pismo programu "Naj povedo"; ali k samemu Malahovu. Če želite to narediti, morate iti na naslednjo povezavo, izpolniti vsa potrebna polja, napišite svoje sporočilo in nato kliknite na gumb "Pošlji".

    Lahko poskusite napisati pismo tudi na naslednje naslove:

    Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

  • O svoji težavi ali o edinstvenem primeru lahko napišete v programu "Naj povedo"; To lahko storite na mestu prvega kanala s to povezavo. Lahko napišete pismo na papir in ga pošljete na ta naslov:

    Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

    Pa tudi vse te naslove in telefonske številke lahko vidite med oddajanjem na dnu zaslona.

  • Чтоб написать письмо Андрею Малахову — не потребуется от вас много усилий, достаточно зайти на главный сайт программы здесь ссылка и посмотреть в правую часть экрана, там вы увидите следующее:

    Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

    Izberite povezavo quot; napišite črkopis; in v okno, ki se odpre, zapišite besedilo, bodite prepričani, uredniki programa "Pustite, da rečejo"; bo prejel pismo:

    Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

  • Zdaj je dvajseto stoletje in za prenos ni treba pisati pisem. Če imate vi ali vaši prijatelji željo priti v studio z zanimivo težavo za druge, potem lahko preprosto napišete quot; Naj jim rečejo quot; po e-pošti. Stiki so navedeni na tej strani.

  • Da stopi na quot; Naj rečejo quot; z Andrejem Malahovim in tam razpravljati o svoji težavi ali življenjski situaciji, morate napisati e-pošto na televizijsko oddajo ali kanal Channel One. To lahko storite tukaj.

  • Če želite pisati Andreju Malahovu ali v "program; Naj povedo", morate obiskati uradno spletno stran Malakhovih stikov in tam bo stolpec, kamor se lahko prijavite, ter njegovi stiki na prvem kanalu in v medijih.

    Kako pisati Andreju Malakhovu ali programu "Naj se pogovarjajo"?

  • Če mislite na uradno pisno pismo po navadni pošti Rusije, potem bi bilo bolj pravilno, da ga pošljete na ta naslov:

    127427, Rusija, Moskva,

    st.Akademika Koroleva, d.12.

    Na uradni spletni strani Channel One so tudi kontaktni podatki. Na koncu programa ali pred oglaševanjem se občasno prikaže telefon.

  • Pojdite na uradno spletno stran Andreja Malahova.

    V "Stikiquot"; Našli boste obrazec za pošiljanje e-pošte. Odločite se lahko, da boste osebno poslali pisma Andreju ali njegovim vodjem glede organizacije dogodkov. Takole izgleda obrazec za oddajo:

    Kako osebno poslati pismo Andreju Malahovu

  • Pisanje pisma slavnemu televizijskemu voditelju se ne zdi težko. Pojdemo na uradno spletno stran Channel One, na kateri oddaja "Naj povejo", "Nocoj". Tu je povezava do nje. Tu lahko pustite sporočilo in ga pošljete po e-pošti. To bo veliko hitreje kot pošiljanje po pošti na naslov: 127427 Moskva, akademik Korolev 12.

    Če pozorno gledate oddajo "Pustite, da rečejo", je pred vsakim oglasom telefonska številka, kamor lahko pokličete in povete o svoji težavi. Morda boste celo povabljeni k sodelovanju v tej oddaji in postali boste priljubljeni.

  • Andreja Malahova ali pošljite po e-pošti Naj jim povem Lahko ga pošljete na e-poštni naslov, to spletno mesto bo boljše od pošiljanja po pošti. To bo trajalo samo 5 minut. Tam lahko sodelujete tudi vi.

Nalaganje ...

3 odgovarja na "Kako pisati Andreju Malahovu ali v oddajo" Naj govorijo "?"

  1. Добрый день, Андрей ! Очень давно хочу к Вам обратиться и надеюсь, что Вы меня услышите. Я мало смотрю телевизор по причине отсутствия интереса к заполонившим наши тв экраны простите ! абсолютно бессмысленным шоу. Мне просто очень обидно за тех известных людей, уважаемых мною многие годы, личную жизнь которых превратили в предмет развлечения для сегодняшних "звезд" типа Сергея Зверева и тп. Эти вывернутые наизнанку судьбы, растрясаемое на телеэкране грязное белье, вранье и дележка наследств ушедших из жизни знаменитостей — позор наших журналистов, которым не хватает таланта и ума на интересное для культурных людей. Вот Вы можете создать программу "Сегодня вечером" и наряду с этим искать внебрачных детей Серова. Я его видеть уже не могу. Кому это интересно ? Вам не стыдно за такое низкопробное шоу? Может быть одумаетесь ? Так думаю поверьте не только я.

    1. Добрый день Светлана, спасибо за ваш комментарий! Наш сайт не имеет никакого отношения к Андрею Малахову или к передаче "Пусть Говорят", написать непосредственно им, вы можете по реквизитам указанным в статье выше.

  2. Pozdravljeni!
    У меня проблема: — В 2016 году в Брянской областной больнице мне не оказали качественную медпомощь, из-за чего я чуть не умер, меня три недели спасали от смерти и за год четырежды лежал в больницах области. После выписки из больницы я подал Исковое заявление в Брянский Суд и, вот уже третий год сужусь. Мои Конституционные права на охрану жизни и здоровья , на качественную медпомощь попраны. Здесь круговая порука врачебного сообщества, судебно-прокурорских работников не позволяет мне отстоять свои Конституционные права. написал заявление в Суд и в Прокуратуру, что бы проверили всех, кто противостоит моим Конституционным правам, кто из них превращает меня из истца в преступники, кто нарушает мои права. В связи с этими судебными тяжбами я потерял свои денежные средства более 186 000 рублей и продолжаю терять. В Брянской области царит беззаконие, врачи сами решают, кто должен жить, а кто должен умереть, только за то, что он написал жалобу на врача, в результате моя жизнь подвержена опасности. "Заслуженный врач РФ" отказал мне в экстренной госпитализации, оставив меня в опасности.Мне требуется две операции, но боязнь за то, что меня могут убить в больнице не дают мне это сделать здесь, а денег, ехать в другой регион, у меня нет. Врач, с которым Я сужусь, обогатился за счет меня, отсудив по своим искам по затрате на адвоката более 100 000 рублей. Мое требование к прокуратуре в защите меня, как пострадавшего от противоправных действий врачей остаются без внимания. Чувствую, что здесь открытая сговоренность среди врачебного сообщества, среди Судебного и прокурорского сообщества выгораживать врачей от наказания. Здесь есть КАСТА неприкасаемых врачей, которые чувствуют свою безнаказанность и творят с нами, жителями области, все что им заблагорассудится,они решают, кто должен жить, а кто должен сдохнуть, как собака, с мучительными болями. Я жить хочу, а эти ……….. , лишают меня нормальной жизни только за то, что я писал жалобу на врача за грубость (ободрали пищевод до крови) и требование денег с меня, за услугу ему лично, минуя кассу. Здесь, я подозреваю, врачи обогащаются за счет нетрудовых доходов. Прошу Вас, помогите мне отстоять Мои Конституционные права на жизнь им здоровье, на качественную медпомощь. Государство в лице судей и прокурорских работников не защищают меня, хотя Я уверен, законы на моей стороне, но здесь имеются свои законы: говорящие о том, что Законы в Брянской области что дышло, куда повернут, туда и вышло….. Я против всей этой вакханалии, ибо перед Законами РФ все равны, или Я не прав? Прошу Вас, помогите мне, что бы Я от отчаяния не совершил какое-нибудь противоправное действие. Я в отчаянии. Спасибо!

Dodaj komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Обязательные поля помечены *